Φωτια Χαλκιδικη Τωρα : Fwtia Twra Aytes Oi Perioxes Einai Sto Kokkino Shmera Pempth 22 Ioylioy Sportime Gr : Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο) από newsroom.

Φωτια Χαλκιδικη Τωρα : Fwtia Twra Aytes Oi Perioxes Einai Sto Kokkino Shmera Pempth 22 Ioylioy Sportime Gr : Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο) από newsroom.. Φωτιά σε δασική έκταση στο πευκοχώρι. Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για την ντουντουνάκη (video) Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη. Μαίνεται ακόμη και τώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν μερικές ώρες στη σιθωνία χαλκιδικής. Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη χερσόνησο σιθωνίας χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη φωτιά στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο) 8/04/2021 περιξ , φωτια φωτιά ξέσπασε στις 14:45 στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στην περιοχή της τορώνης. Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στο ν.μαρμαρά πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δασικές περιοχές του κοντά στον παρθενώνα νέου μαρμαρά χαλκιδικής, από κεραυνούς. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Ευρώ το άμεσος κέρδος του deal με nexi Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες.

Fwtia Twra Sthn Torwnh Xalkidikhs 04 08 2021 Sputnik Ellada
Fwtia Twra Sthn Torwnh Xalkidikhs 04 08 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για την ντουντουνάκη (video) Φωτιά τωρα στη σιθωνία χαλκιδικής. Intime news (αρχειο) συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τετάρτης (10/06) στην πυροσβεστική, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στη σιθωνία χαλκιδικής. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Φωτιά σε δασική έκταση στο πευκοχώρι. Μεγάλη μάχη με τις φλόγες.

Το xalkidiki politiki είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό portal που προσφέρει, τις ειδήσεις από την χαλκιδική, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό σε υψηλή ποιότητα.

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στα ημιτελικά για την ντουντουνάκη (video) Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας στην χαλκιδική Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55. Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Intime news (αρχειο) συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τετάρτης (10/06) στην πυροσβεστική, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στη σιθωνία χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 12:22 το μεσημέρι. Το xalkidiki politiki είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό portal που προσφέρει, τις ειδήσεις από την χαλκιδική, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό σε υψηλή ποιότητα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν επίγεια και εναερια της πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 04 αυγ 2021 15:39 alpha bank: Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων.

Xalkidikh Maxh Me Tis Floges Megalh Fwtia Sth Si8wnia Eidhseis
Xalkidikh Maxh Me Tis Floges Megalh Fwtia Sth Si8wnia Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Φωτιά σε δασική έκταση στο πευκοχώρι. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Το xalkidiki politiki είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό portal που προσφέρει, τις ειδήσεις από την χαλκιδική, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό σε υψηλή ποιότητα. Σε εξέλιξη φωτιά στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο) 8/04/2021 περιξ , φωτια φωτιά ξέσπασε στις 14:45 στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στην περιοχή της τορώνης. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 α/φ και 1 ε/π. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής.

Σε εξέλιξη φωτιά στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο) 8/04/2021 περιξ , φωτια φωτιά ξέσπασε στις 14:45 στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στην περιοχή της τορώνης.

1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Στην ακτή αχλάδα, στο λιμάνι του οικισμού της σάρτης, έχει φτάσει ένα μέτωπο της πυρκαγιάς, που κατακαίει από το πρωί πευκώδεις εκτάσεις στη χερσόνησο σιθωνίας χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά τωρα στη σιθωνία χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 04 αυγ 2021 15:39 alpha bank: Φωτιά τωρα στη σιθωνία χαλκιδικής. Μαίνεται ακόμη και τώρα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν μερικές ώρες στη σιθωνία χαλκιδικής. Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας στην χαλκιδική Μεγάλη φωτιά έξω από τον βόλο εικόνες και βίντεο Τεράστια η προσπάθεια των πυροσβεστών αυτήν την ώρα να θέσουν σε έλεγχο την πυρκαγιά. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας στην χαλκιδική Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική.

Megalh Fwtia Twra Sth Xalkidikh
Megalh Fwtia Twra Sth Xalkidikh from media.enikos.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 12:22 το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων. Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών.\\ η συνέχεια εδώ Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα φωτιά σε δασική έκταση στο πευκοχώρι της χαλκιδικής. 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη (φωτο) από newsroom.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία.

Νεκρός 75χρονος άνδρας στην θάλασσα της νέας ποτίδαιας στην χαλκιδική 1:44 μμ, τετάρτη 10 ιουν 2020. Μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 12:22 το μεσημέρι. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Μεγάλη μάχη με τις φλόγες. Τεράστια η προσπάθεια των πυροσβεστών αυτήν την ώρα να θέσουν σε έλεγχο την πυρκαγιά. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν το σάββατο σε κορινθία, αργολίδα, εύβοια και χαλκιδική, με την πυροσβεστική να είναι σε κατάσταση συναγερμού για τον περιορισμό των πυρκαγιών.\\ η συνέχεια εδώ Το xalkidiki politiki είναι το μοναδικό ειδησεογραφικό portal που προσφέρει, τις ειδήσεις από την χαλκιδική, με πλήρες οπτικοακουστικό υλικό σε υψηλή ποιότητα.

Posting Komentar

0 Komentar